To je to što me zanima!

Ukinuo joj ovlasti: Visković je podnijela tužbu protiv Keruma

Prema zaključku koji je Kerum donio, Visković ne smije obavljati poslove koji su joj bili povjereni, raditi na projektima u koje je bila uključena, ni zastupati Grad Split
Vidi originalni članak

Splitska dogradonačelnica Anđelka Visković je na splitskom Upravnom sudu podnijela tužbu protiv gradonačelnika Željka Keruma, a razlog je oduzimanje ovlasti koje je imala na toj funkciji.

Podsjetimo, prema zaključku koji je Kerum donio, Visković ne smije obavljati poslove koji su joj bili povjereni, raditi na projektima u koje je bila uključena, kao ni zastupati Grad Split u javnosti. Nakon što je Keruma prozvala za nerad izbačena je iz niza gradskih odbora, vijeća i savjeta, te iz HGS-a. 

Visković smatra da je Kerumova odluka nezakonita i traži poništenje njegovog zaključka o uskraćivanju obavljanja povjerenih poslova. 


 



Idi na 24sata

Komentari 19

  • WOMANIZER 19.12.2012.

    taj čovjek je meni stvarno fenomen, u negativnom smislu!

  • suport81 19.12.2012.

    Meni nije jasno zašto toliko mrzite Keruma, stara mi je radila u Keruma sad ih je preuzea Tommy i sve zaposlenice žale za kerumum. Istina Kerum je lopov i bandit ali je lopov i bandit koje novce ulaže u stavri koje ce njemu donit profit a gradjanima Splita radna mjesta prije njega kandidati HDZ-a i SDP-a su gulili grad nikad nista nisu napravili korisno za grad, samo su ga upropaštavali i svi novci od turisticke sezone su isli u Zagreb, a niste procitali da se Kerum bunia protiv toga normalno jer jedete samo ono sta vam mediji daju, HDZ i SDP gradonacelnici ni u najboljim vremenima vam nisu dali bozicnice je navodno nema para a Kerum za vrijeme krize daje bozicnice. Nije mi jasno mrzite ga jer je s 8 godina skole posta gradonacelnik i uspjesan biznismen a pojedinci od vas cak srednjom skolom ili mozda sa fakultetom nisu postigli nista u zivotu osim ogorcenosti sramota.

  • vidicemo 19.12.2012.

    Splitski El Kapone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare