To je to što me zanima!

Ukradenim Polom mladić sletio u kanal pa mirno odšetao kući

24-godišnjaka sumnjiče da je sa 7. na 8. prosinca u mjestu Davor kod Nove Gradiške iz dvorišta vodoprivredne tvrtke firme otuđio njihov osobni automobil "Polo"
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška PU brodsko-posavske uspješno su dovršili kriminalističko istraživanje, te kazneno i prekršajno prijavili 24-godišnjaka zbog krađe vozila. 

Naime, 24-godišnjaka sumnjiče da je sa 7. na 8. prosinca u mjestu Davor kod Nove Gradiške iz dvorišta vodoprivredne tvrtke firme otuđio njihov osobni automobil "Polo". Sljedećeg dana oko ponoći u mjestu Štivica zbog neprilagođene brzine sletio je u odvodni kanal. Prilikom slijetanja vozač nije ozlijeđen, već je nakon doživljene nesreće jednostavno automobil ostavio u kanalu, pa se pješice se uputio svojoj kući. 

Inače, ovog vikenda, na području Policijske uprave brodsko-posavske u prometu je zabilježeno 410 prekršaja vozača. Najveća nepropisna brzina izmjerena je u nedjelju na A3 kod Dragalića gdje je  40-godišnji državljanin Slovenije vozio 226 km/h.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kinezojapanac 11.12.2017.

    Ovi naši političari i veliki biznismeni maznu milione i samo kažu ja nisam i evo ih slobodni, tako će valjda i otaj reci ja nisam i eto ga slobodan. ( ako se sjeti ).

  • Franz von Drkensson 11.12.2017.

    Dobro je, nisam jedini to se zna i meni dogodit maznut auto, zapeljat ga u jarak i doma spavanac, jos me nikada nisu nasli

Komentiraj...
Vidi sve komentare