To je to što me zanima!

Ukrajina savjetuje građane da napuste istok i jug zemlje prije početka hladnog vremena...

Ukrajinsko čelništvo očekuje tešku zimu zbog ruskog rata. Opskrba električnom energijom, vodom i grijanje neće funkcionirati ili će funkcionirati samo u ograničenom opsegu u nekim dijelovima zemlje...
Vidi originalni članak

Ukrajinska vlada savjetuje ljudima iz područja sukoba na istoku i jugu zemlje da pobjegnu prije početka hladnog vremena.

"Pozivam na evakuaciju iz Donjecka, Hersona, Zaporožja i dijela regije Harkov prije početka hladnog vremena", rekla je zamjenica premijera Irina Vereščuk za ukrajinsku televiziju u srijedu. "Oni koji mogu neka odlaze postupno i planski".

NEUGODAN SASTANAK U KREMLJU Zolotov lupeta, Putin drži stol i blijedo ga gleda: 'Borimo se za ljudska prava i za sreću djece...'

Također je savjetovala da se nitko ne vraća u ta područja prije idućeg proljeća, čak i ako se riješi problem opskrbe toplinskom energijom.

'PROCURIO' IZVJEŠTAJ Potpuni kaos u Putinovoj vojsci: Pijani vojnici pucali po osoblju FSB-a, troje mrtvih u sukobu...

Rekla je da je do sada vlada samo naredila prisilnu evakuaciju za regiju Donjecka. To se trenutno razmatra za druga područja ili njihove dijelove, rekla je Vereščuk.

ŽELE STABILIZIRATI SITUACIJU Nuklearni inspektori UN-a krenuli u inspekciju Zaporižje: 'Misija će trajati nekoliko dana'

Ukrajinsko čelništvo očekuje tešku zimu zbog ruskog rata. Opskrba električnom energijom, vodom i grijanje neće funkcionirati ili će funkcionirati samo u ograničenom opsegu u nekim dijelovima zemlje zbog oštećenja infrastrukture.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U  UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare