To je to što me zanima!

Ukrajinci u parlamentu zabranili rusku glazbu u javnosti: 'Može izazvati separatističke osjećaje'

Ruska glazba mogla bi doprinijeti tome da se usvajanje ruskog identiteta čini atraktivnijim te oslabiti ukrajinsku državu, kaže se u tekstu.Iznimke će biti samo umjetnici koji su javno osudili rusku invaziju na Ukrajinu...
Vidi originalni članak

Glazba umjetnika s ruskim državljanstvom bit će zabranjena u javnosti u Ukrajini nakon što je mjera prošla s dvotrećinskom većinom u nedjelju u gornjem domu parlamenta, objavio je u na Telegramu zastupnik Jaroslav Železnjak.

DOGOVORILI SE... Mađarski ministar: Rusija nam je obećala nastaviti isporuku plina, energetski smo stabilni

Pojašnjenje uz nacrt zakona kaže da "glazbeni proizvod države agresora može izazvati separatističke osjećaje u populaciji".

KIJEV TRAŽI RAZMJENU Ruski mediji: Zapovjednici koji su branili Azovstal premješteni u Rusiju zbog 'istražnih radnji'

Ruska glazba mogla bi doprinijeti tome da se usvajanje ruskog identiteta čini atraktivnijim te oslabiti ukrajinsku državu, kaže se u tekstu.Iznimke će biti samo umjetnici koji su javno osudili rusku invaziju na Ukrajinu, a tajna služba SBU izradit će posebnu listu izuzetaka.

NA BOJIŠTU Ukrajinski guverner: Rusija šalje velik broj pričuvnih vojnika u Sjeverodonjeck

Paralelno, uvoz i distribucija knjiga i drugih tiskovina iz Rusije, Bjelorusije i područja koje je okupirala Rusija su zabranjeni. Uvoz knjiga iz Rusije zabranjen je još od 2016.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 44

  • stef99 01.07.2022.

    Putin ima pravo, jukrajinu vode neonaci, američki uvlakači, ...... ba.

  • OBJEKTIVNIopettu 26.06.2022.

    Ovdje stvarno likova da Bog sacuva. Sto je recimo hrvatska trebala dok su srbi granatirali i ubijali pustati mars na drinu da pokaze koliko je jaka demokracija u hrvatskoj? Dok rusija brani demokraciju otimajuci tudju zemlju ovi bi trebali demokraciju slaviti njihovim pjesmama?

  • mudrac22 26.06.2022.

    I Hico je krenuo na cijelu Europu .....obilo mu se o glavu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare