To je to što me zanima!

Ukrajinski inženjeri uspjeli vratiti struju u Černobil

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nuklearnoj elektrani u Černobilu, koju su ruske snage zauzele u invaziji na Ukrajinu, prošle je srijede prekinuta opskrba električnom energijom
Vidi originalni članak

Nuklearna elektrana u Černobilu sada je u potpunosti ponovno priključena na svoje redovno napajanje, objavio je ukrajinski operater Enerhoatom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Danas su naši nuklearni znanstvenici i električari uspjeli obnoviti opskrbu električnom energijom černobilske nuklearne elektrane, koju su zauzeli ruski okupatori", objavio je Enerhoatom putem Telegrama u nedjelju navečer.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

To znači da rashladni sustavi skladišta nuklearnog goriva sada ponovno rade normalno, a ne putem napajanja u nuždi.

ZAHTIJEVAJU SIGURNOST Crveni križ upozorava na 'najcrnji scenarij' za Mariupolj

Nuklearnoj elektrani u Černobilu, koju su ruske snage zauzele u invaziji na Ukrajinu, prošle je srijede prekinuta opskrba električnom energijom.

POGLEDAJTE UŽIVO: SUKOB SE ŠIRI NA ZAPAD UKRAJINE

Ukrajinska strana je izvijestila da su dalekovodi oštećeni u ruskom granatiranju, a Rusija je za štetu okrivila ukrajinske "nacionaliste".

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Poglavica™® 13.03.2022.

    Zabrinuo sam se čitajući ali ajde ipak su naveli "Ruski okupatori".....malo nedorečeno pa ću još nadodati i Azov bataljunci tipe n..cisti.....sa stranom adresom zeljni svog svjeta i hijerarhije uz pomoc naravno vođe zelenko boy......

Komentiraj...
Vidi sve komentare