To je to što me zanima!

Ukrajinski mediji objavili su snimke napada dronova na Moskvu: 'Odjednom je grunulo'

Ruski mediji pišu kako su ih Ukrajinci napali s tri drona, od čega je jedan uništen u predgrađu Moskve, dok su dva, piše TASS, 'potisnuta elektronički te su se srušila u Moskvi'.
Vidi originalni članak

Ukrajinci su dronovima izvršili napad na Moskvu rano u nedjelju, ali nije bilo žrtava, kazao je moskovski gradonačelnik Sergej Sobjanin, javlja ruska RIA.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ujutro 30. srpnja spriječen je pokušaj terorističkog napada kijevskog režima bespilotnim letjelicama na objekte u gradu Moskvi - javilo je rusko ministarstvo obrane.

IZ MINUTE U MINUTU Rusi tvrde: Ukrajinci su napali Moskvu s tri drona; Kijev: Rusi u ratu izgubili 245.700 vojnika

Ruski mediji pišu kako su ih Ukrajinci napali s tri drona, od čega je jedan uništen u predgrađu Moskve, dok su dva, piše TASS, 'potisnuta elektronički te su se srušila u Moskvi'.

- Čuo se čudan zvuk i odjednom je jako grunulo - kazao je jedan od svjedoka napada.

Putinov vjerni glasnogovornik Dmitrij Peskov kazao je kako je ruski predsjednik odmah obaviješten o napadu. U više detalja nije htio ulaziti. 

SUDJELOVAT ĆE 30-AK ZEMALJA Saudijska Arabija trebala bi u kolovozu ugostiti pregovore o Ukrajini. Tamo neće biti Rusa...

Portal Daily Beast prenosi objavu ruskog Telegram kanala koji navodno prikazuju trenutak pada dronova u Moskvi.

Iste snimke objavili su i ukrajinski mediji. 

Službeni Kijev nije se oglasio o napadu. Pojavile su se i fotografije koje prikazuju razmjere štete u Moskvi.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI I RUSIJI IZ MINUTE U MINUTU

PLAĆENICI 'IZGNANI' U BJELORUSIJU Poljski premijer upozorio: Borci Wagnera bi mogli kao migranti pokušati ući u Europsku uniju...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • i.hun 31.07.2023.

    Koja namještaljka. Čovjek hoda i kamerom traži gdje će pogoditi. Nitko poslije eksplozije ne traži zaklon nego nastavlja snimati. Smiješno loše napravljeno.

  • 69bobo 31.07.2023.

    Lutke na koncu.

  • habanero 31.07.2023.

    Putin je agresor , znaci rusija je meta , a nuklearno oruzije nema samo rusija to ruske kukavice i agresori znaju , napast tudu zemlju i ocekivat da mirno stoje dok ruski  siledija,gazi ,  😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare