Obavijesti

News

Komentari 86

Rusi tvrde: Ukrajinci su napali Moskvu s tri drona; Kijev: Rusi u ratu izgubili 245.700 vojnika

Rusi tvrde: Ukrajinci su napali Moskvu s tri drona; Kijev: Rusi u ratu izgubili 245.700 vojnika

Ruski predsjednik Vladimir Putin u subotu je branio sve snažnije gušenje civilnog društva i kritičara unutar Rusije, kazavši da je to nužno zbog ruske ofenzive u Ukrajini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21:27

Pregovori uskoro u Arabiji

Saudijska Arabija bit će domaćin mirovnih pregovora o Ukrajini u kojim će sudjelovati države 'Zapada', ali i nekoliko država 'u razvoju', potvrdio je za ukrajinske medije Andrij Jermak, šef ureda Zelenskog.

Na samitu će, potvrđeno je, sudjelovati Brazil i Indija, dok Rusije, tj. njezinih predstavnika, neće biti na pregovorima.

Iako nije potvrđeno, pregovori bi se trebali održati 5. i 6. kolovoza.

20:06

Putinovo shvaćanje mira: Spominje mir i prekid vatre, ali ne može jer 'Ukrajina napada'

Potpisuje sporazume o vojnoj suradnji s afričkim zemljama, a onda priča o prekidu vatre. Istovremeno Moskvu napadaju dronovi za što tereti Ukrajince. Zapad ne gleda blagonaklono

OVDJE VIŠE O TEMI

18:04

Dronovi eksplodirali u Moskvi, oglasio se i Zelenski:  Rat stiže u Rusiju. Ukrajina je sve jača...'

Rat stiže "u Rusiju, u njezina strateška središta i vojne baze", rekao je u nedjelju ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski nakon što je dronom pogođena poslovna četvrt u Moskvi.

OVDJE VIŠE O TEMI

17:11

Zelenski posjetio ranjene vojnike

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski posjetio je centar za rehabilitaciju u regiji Ivano-Frankivsk u kojem se nalaze ranjeni ukrajinski vojnici, javlja Kyiv Independent.

- Želim se zahvaliti svakom našem vojniku na njegovom herojstvu. Hvala svim Ukrajincima koji brane svoju zemlju. Definitivno ćemo pobijediti, vama želim brz oporavak - kazao je Zelenski, koji je podijelio i nekoliko vojnih priznanja, a zahvalio se i doktorima i medicinskim sestrama na 'fantastičnom poslu'.

16:17

Opet prijeti...

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev, od početka rata najpoznatiji po suludim prijetnjama cijelom svijetu, opet se oglasio. S novom prijetnjom.

Kazao je da ako protuofenziva Kijeva, potpomognuta od strane NATO-a, slučajno uspije, da bi onda Rusija trebala koristiti nuklearno oružje.

- Ne bi bilo druge opcije - veli Medvedev.

Komentari 86