To je to što me zanima!

Ukrajinski policajci kleknuli i molili oprost za svoje kolege

Među njima su bili i neki od pripadnika Janukovičeve specijalne policije Berkuta koja je ozlijedila stotine i usmrtila na desetke ukrajinskih građana tijekom prosvjeda
Vidi originalni članak

Ukrajinski policajci kleknuli su na koljena i zatražili oprost za svoje kolege koji su tukli i ubijali prosvjednike tijekom nedavnih antivladinih nereda u Kijevu, piše Daily Mail.

Među njima su bili i neki od pripadnika Janukovičeve specijalne policije Berkuta koja je ozlijedila stotine i usmrtila na desetke Ukrajinskih građana. Na pozornici u gradu Lvivu ispričali su se prosvjednicima i zagovornicima proeuropske Ukrajine.

- Tražim od vas da nam oprostite. U sjećanje na poginule, želimo kleknuti - kazao je jedan od policajaca. Svi su istaknuli kako sami nisu tukli niti ubili ijednog prosvjednika.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Kopular 27.02.2014.

    Smrtni grijeh je POSLUH, oni koji izvršavaju tuđe zapovjedi su u smrtnom grijehu. Isto su krivi i oni koji zapovijedaju i oni koji izvršavaju zapovjedi. Mogao je Hitler zapovijedati što je htio, da nije bilo onih koji su bili spremni izvršiti njegove zapovjedi.

  • Kopular 27.02.2014.

    Treba ih strogo osuditi, tako da ubuduće drugi policajci dvaput promisle hoče li poslušati zapovjed svojih korumpiranih šefova, pa pucati po narodu. Plaču oni nad sobom, a ne za ubijenim. Neka dobro promisle i naši policajci što im je činiti ako ikada dobe naređenje da pucaju po ljudima.

  • zng108 26.02.2014.

    nema oprosta samo izgon iz drzave,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare