To je to što me zanima!

Ukrali 'dumper' i divljali u Kaštel Lukšiću usred noći

Građevinsko vozilo su nepoznati vandali usred noći ostavili kod Botaničkog vrta. Oštetili su ulaz, autobusno stajalište i igralište kod škole Ostrog
Vidi originalni članak

Policija traga za vandalima koji su građevinskim vozilom 'dumper' u ponedjeljak oko 3 sata ujutro u Kaštel Lukšiću uništili nadstrešnicu autobusnog stajališta. O divljačkom pohodu dumperom svjedočila su i oštećena vrata Botaničkog vrta, te razbijena nogometna stativa nogometnog igrališta i postolje koša kod osnovne škole Ostrog. Vozilo je ostavljeno u blizini Botaničkog vrta, a policija još traži tko ga je ukrao i iživljavao se njime po Kaštelima. Vozilo je u vlasništvu građevinske tvrke Lavčević.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_35318 20.07.2009.

    A SAD LIPO NEK IM POLICIJA DOSTAVI DOMA RACUN I NEK PLATE STETU I PLUS DA RADE ZAJEDNO SA RADNICIMA NA SANACIJI ,ALI KAKO TO VEC BIVA KOD NAS IZVUCI CE SE S PREKRSAJNOM PRIJAVOM,KOJU NECE PLATIT PA CE DOC DO ZASTARE ITD.USPUT DA KAZEM JA SAM PRAVA KASTELANKA ,I VOLIM KASTELA SAMO LJUDI SU TIH 7 BISERA TOTALNO UNISTILI,A I O KULTURI DA NE GOVORIM STRASNO!!!!!!!!!!!!!

  • Beauty Ass 20.07.2009.

    Stoka.

  • user_34983 20.07.2009.

    bravo boys

Komentiraj...
Vidi sve komentare