To je to što me zanima!

Ukrali im robe za milijun kuna: 'Molimo sugrađane za pomoć'

Ovim putem pozivamo sve građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije o navedenom događaju da informaciju jave najbližoj policijskoj postaji, rekao je direktor tvrtke Mobilmedije, Mario Ivančić
Vidi originalni članak

U Puli je u poslovnici i u skladištu tvrtke Mobilmedia ukradena "bijela tehnika", laptopi,mobiteli...u vrijednosti od čak 1.000.000 kuna!

Provala je bila u noći na 18. svibnja kada je, za sada nepoznata grupa počinitelja provalila u poslovnicu i skladišni prostor tvrtke u Labinskoj ulici.

Kako saznajemo od voditeljice poslovnice Milene Ćulibrk, počinitelji još nisu uhvaćeni.

- Došla sam na posao to jutro u 7.30 sati i šokirala se prizorom. Porazbijan inventar i velika krađa, pa pretpostavljam da su morali provalnici doći s velikim vozilom da se sve ukrca. Zatekla sam i otvorena vrata poslovnice, a krađa se dogodila u skladištu gdje sam zatekla totalni kaos, kao i u prostorima poslovnice. Ne smijem radi policijske istrage govoriti jesu li nasilno ušli. Ukradeno je preko 20 laptopa, dvadesetak televizora,četrdesetak mobitela, dvadesetak tableta, hladnjaci, perilice, usisavači, fotoaparati, navigacijski uređaji...,jako puno toga nam je ukradeno - kazala je voditeljica poslovnice.

Prozori nisu razbijeni, a policiji je proslijeđena snimka nadzorne kamere u poslovnici kao i snimka izvan poslovnice. Nakon obavljenog očevida, utvrđena je materijalna šteta koja iznosi oko 1.000.000 kuna.

Kroz nekoliko dana bit će objavljen popis ukradenih proizvoda na web stranici: www.mobilmedia.hr.

- Ovim putem pozivamo sve građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije o navedenom događaju da informaciju jave najbližoj policijskoj postaji. Bit ćemo zahvalni na svakoj informaciji - izjavio je direktor tvrtke Mobilmedije, Mario Ivančić.

Iako voditeljica zbog interesa istrage ne želi govoriti o detaljima krađe, neslužbeno saznajemo da su provalnici najvjerojatnije onesposobili alarm te ušli kroz otvoreni prozor, ali to će tek policija utvrditi.

- Na snimkama kamera točno se vidi sve kako je bilo, a za sada ne mogu govoriti jesu li provalnici bili maskirani ili ne - rekla je na kraju voditeljica poslovnice.

Istarska policija je ovu vijest na svojim stranicama objavila u utorak.

- Nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i skladišni prostor te otuđio više komada različite elektroničke opreme i materijala. Materijalna šteta, koja je nastala pravnoj osobi s područja Zagreba, procjenjuje se na više stotina tisuća kuna. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja i tragaju za počiniteljem - stoji na stranicama PU Istarske.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sol 22.05.2018.

    Ja da imam takvu bogatu trgovinu, bez dva rotica, nebi bila, nijednu noc, bar bi ostao DNK,

  • PLJUCK 22.05.2018.

    Da li to pokriva osiguranje?

  • jo2hn8ny 22.05.2018.

    Bojim se da ta roba ne osvane na malom peseku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare