To je to što me zanima!

Ukrali ženi traktor iz garaže: Policija ih je brzo pronašla

Dvojica mladića u Klakaru kod Slavonskog Broda ukrali su iz garaže traktor ženi (63), ali ih je policija ubrzo pronašla i traktor neoštećen vratila vlasnici.
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod u ponedjeljak 21.siječnja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 18-godišnjakom zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe.

Naime, sumnjiči ih se za krađu traktora. Oni su na području iopćine Klakar ženi (64) iz privatne garaže ukrali traktor te se s njime odvezli u nepoznatom smjeru. Vrlo brzo su pronađeni a policija je vlasnici vratila traktor. Protiv obojice počinitelja kaznenog djela slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Po svemu sudeći namjera im nije bila samo se provozati nego traktor ukrasti i odvesti u nepoznato.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • centarfor 23.01.2019.

    Mad Dragon Ball Subliminal & U koju od nabrojenih skupina ti pripadaš ali smatram da se to što pišeš ne smije se i ne može generalizirati. Navedi zemlju bez tih karakteristika. Ti se očito krečeš u takvom društvu a to zaključujem jer 99% onih s kojima se ja družim su časni i pošteni ljudi..

  • Dragan KataGomercic 22.01.2019.

    cistimo podrume i garaze

  • Pinguu 22.01.2019.

    Sad treba malo odgojnih dana. Daleko od kamera i civilizacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare