To je to što me zanima!

Ukrao glazbenu opremu, novac, provaljivao: Ulovili ga s drogom

U večernjim je satima u nedjelju priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a zbog posjedovanja droge se nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog
Vidi originalni članak

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i utvrdila da je počinio dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Naime, policija je u nedjelju oko 00.45 sati na Giardinima u Puli zatekla 36-godišnjaka koji je kod sebe posjedovao 0.5 grama ketamina, 3.8 grama marihuane i 2 grama amfetamina. Muškarac je odmah uhićen i doveden u prostorije policijske postaje. Istragom je utvrđeno da je u noći s 30. rujna do 1. listopada u ugostiteljskom objektu u Ulici Valsaline u Puli  otuđio glazbenu opremu, čime je oštetio 32-godišnjaka za više tisuća kuna. Također da je i 2. srpnja u Ulici Kačića Miošića u Puli provalio u automobil Seat, njemačke registarske oznake, a iz kojeg je otuđio ruksak s osobnim ispravama, odjevnim predmetima i novcem, čime je oštetio 31-godišnju njemačku državljanku za nekoliko tisuća kuna.

Uz sve to sumnjiče ga i kako je 3. lipnja  iz trgovine u Smareglinoj ulici otuđio novac, čime je oštetio pravnu osobu iz Medulina za  više desetaka tisuća kuna.

U večernjim je satima u nedjelju priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a zbog posjedovanja droge se nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare