To je to što me zanima!

Ukrao HRT-u 1,5 mil. kuna pa s posla pobjegao u BiH

Revizori su pitali računovođu za dokumente koji bi opravdali isplate. Rekao je da ide po njih u drugi ured. Nekoliko sati kasnije on je već bio u BiH...
Vidi originalni članak

Računovođa A.K. potpisao je virmane na oko 1,5 milijuna kuna za nepostojeće prevoditeljske usluge na HRT-u. Tamo su na krađu nabasali sasvim slučajno. Revizori su prekopali ured računovođe, ali nisu mogli pronaći dokumente koji bi opravdali isplate. Upitali su A. K. za to, a on je rekao da ide po dokumente u drugi ured. Revizori su ga čekali, ali se računovođa nije vratio. Već nekoliko sati kasnije računovođa je bio u Bosni i Hercegovini. Čak se i javio HRT-u te im poručio da neće sam odgovarati ako ga se bude kazneno gonilo. Na HRT-u su nam potvrdili da su pokradeni te da su krađu prijavili policiji.
- Poslali smo policiji dokumentaciju o sumnji na krađu prije 14 dana. Ne mogu vam otkriti imena i svote, jer je postupak u tijeku - rekao je glasnogovornik HRT-a Janos Römer.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • trešnja 06.11.2009.

    Pa BIH će biti bogata zemlja...svi u nju \"ulažu\"....

  • 06.11.2009.

    Sad ću prvi puta reći: Frajer je car!!!

  • nonana 06.11.2009.

    Ma kaj je to za HRT,sića,već će si to oni naplatiti od naroda.Ništa nas nesmije iznenaditi,to je naša stvarnost,naša svakodnevnica,zar ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare