To je to što me zanima!

Ukrao joj bicikl na kojem je bila torba s hranom iz trgovine

Slavonski Brod: Žena je nakratko ostavila bicikl i vratila se u trgovinu, jer je zaboravila nešto kupiti što je lopovu bilo dovoljno da nestane s biciklom i robom
Vidi originalni članak

Nepoznati lopov je u utorak oko 14 sati ispred trgovačkog centra u Slavonskom Brodu ukrao bicikl 59-godišnje žene. Više nisu na meti samo bicikli, već i roba koja je na njemu. Na biciklu je bila košara s torbom u kojoj je bilo nekoliko prehrambenih artikala. Žena je nakratko ostavila bicikl i vratila se u trgovinu, jer je zaboravila nešto kupiti što je lopovu bilo dovoljno da s biciklom i robom nestane u nepoznatom pravcu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dolly01 05.01.2011.

    ... ali ukrao je spizu bakici sa biciklom... prejadno... Što se nije ohrabrio i popalio hranu u dućanu...? Fucking nema opravdanja... ali ovakvi svugdje vrebaju. Meni su nedavno drpili prazna kolica u shopping centru ali bila je kovanica od 5kn unutra... :-(

  • nema me danas 05.01.2011.

    Zašto bi bio jadnik..možda baš nasuprot...prestanite sažaljevati i opravdavati svakog lopova pa makar i najsitnijeg..krađa je krađa..jako puno ljudi gotovo gladuje a ne krade!!!!

  • marin.0202 05.01.2011.

    Taj jadnik ce sigurno na robiju, a bio je mozda samo gladan i nije imao za kruh a sramota ga je bilo pitati.Cime se bavi nasa policija jednostavno je to Vic,ali pravim lopovima jos nose torbe i vode ih kroz spalire.E moja jadna demokracijo i bogu si teska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare