To je to što me zanima!

Ukrao ruksak sa stolca dok je vlasnik uživao u jelu s ekipom

Drski lopov je u nedjelju ušetao u splitski restoran i ukrao ruksak sa stolca, na kojem je sjedio vlasnik. Starijeg muškarca, odjevenog u košulju i traperice, snimila je kamera
Vidi originalni članak

Muškarac srednjih godina ulazi u restoran Corto Maltese u središtu Splita, u nedjelju oko 16 sati. Sjeda za stol do grupe Španjolaca, obitelji koja je posjetila grad u okviru svojeg putovanja kruzerom. Prebacuje jaknu preko ruksaka, grabi ga i hladno odlazi iz restorana. No, kako doznajemo, drski lopov se nije usrećio, ali je prouzročio gostima velike neugodnosti. 




- Nije bilo novca ni stvari velike vrijednosti, ali odnio im je četiri putovnice i to je sasvim dovoljno za veliki problem. Gostima je kruzer za Grčku polazio u 17.30 sati pa nisu stigli na policiju, ali uspjeli su dogovoriti da nastave putovanje. Nadamo se da će lopov biti otkriven do njihova povratka iz Grčke, odnosno pristajanja u Dubrovnik kako bismo im mogli vratiti putovnice – kazali su nam u restoranu Corto Maltese iz kojeg su objavili snimku nadzorne kamere u nadi da će netko prepoznati kradljivca. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Hommolupetuss 21.07.2016.

    pasoši su već kod migranata

  • xnet0822 20.07.2016.

    To je 100 % učinio onaj ludi Ž. M. , bilo bi mu dobro da se vrati natrag u Zagreb jer ga traži Zavod za zapošljavanje i Mirovinsko osiguranje i to mjesecima, a on je pobjegao u Radošić, kukavica jedna !

  • Masiv 20.07.2016.

    pa ne mogu da ovi što su bili licem okrenuti prema njemu da nisu vidjeli šta radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare