To je to što me zanima!

Ukrcavanje auta: Malo gore pa malo dolje i tako 90 minuta...

Vozači kamiona i viljuškara 90 minuta su u kamion ukrcavali Peugeot. Micali su ga gore, dolje, lijevo, desno, da bi ga podigli uz pomoć rampe za istovar i viljuškara
Vidi originalni članak

Kada gledate video od 15-ak minuta na kojem dva radnika u kamion ukrcavaju automobil, u glavi vam počinje odzvanjati glazba iz poznatog crtića “A je to”.

Čitatelj koji nam je poslao i fotografije vidio ih je u zagrebačkom Buzinu u utorak ujutro.

- Vozači kamiona i viljuškara 90 minuta su u kamion ukrcavali Peugeot. Micali su ga gore, dolje, lijevo, desno, da bi ga na kraju podigli uz pomoć rampe za istovar tereta i viljuškara - kaže čitatelj. U policiji su nam kazali kako se vozilo ukrcano unutar zatvorenog prostora šlepera i adekvatno osigurano smije prevoziti.

- Nama je to šok i muka zbog toga što smo vidjeli da je to svuda objavljeno - kazali su nam u tvrtki koja je prevozila automobil.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • damir18 11.06.2015.

    Senzacija u novinarstvu, dva covjeka koja posteno rade i jedan neradnik koji ima vremena za slikati, samo da bi zaradio 200kn na tuđem radu, od novina koji od novinarstva niti N. Poruka šefu ovog neradnika, odbi mu od plače 90 min.

  • king4 11.06.2015.

    ja bi pitao sve te novinare dokle misle pisati viljuskar !!! vjerovatno doma jedu viljuskama. Uzasss

  • Vlad 11.06.2015.

    Mi smo kolegi u kombi stavili paletu koju nije mogao izvaditi dok se nije nakon sat vremena sjetio olabaviti te od pravokuta napraviti romboid. Nije ni nama bilo lako utovariti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare