To je to što me zanima!

Ukusno i povoljno: Zadar ima najbolji pizza cut i sladolede

Zadar za sobom posljednjih godina vuče nezavidan epitet „grada pizza cuta“. Na svakom koraku je fast food koji obavezno, ako ne i isključivo, nudi fetu pizze
Vidi originalni članak

PIZZA

Zadar za sobom posljednjih nekoliko godina vuče nezavidan epitet „grada pizza cuta“. Na svakom koraku je fast food koji obavezno, ako ne i isključivo, nudi fetu pizze. Neki gradski restorani pizzu su izbacili iz ponude. 

Među „pizza cutovima“ i strancima i domaćima je omiljena Crazy Pizza, smještena u zadarskoj varoši.

Tijesto je spoj mekanog i hrskavog, sastojci su svježi, osoblje ljubazno, a komad pizze – četvrtina jumbo pizze stoji samo deset kuna. I to cijelu godinu. Računica je jasna – jumbo pizzu tamo ćete platiti 40 kuna.

Facebook

Stomorica 1, Zadar

SLADOLED

Mnogi kažu kako je najbolji onaj u slastičarni Donat u blizini katedrale sv. Stošije. Stranci predvečer znaju čekati u redu da se dočepaju svoje kuglice, a domaći su pomalo i odustali otkako je cijena ove godine skočila na sedam, odnosno osam kuna.

Oni koji vole kremasti sladoled i koji su ga tamo kušali, kunu se u to da je najbolji sladoled u gellatteriji Eva na zadarskoj rivi.

Riva, Zadar

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SimeVickovic 09.08.2015.

    Jadan je i naš grad i naš turizam kad nas znaju po pizzi i po sladoledu,katastrofa.

  • SimeVickovic 09.08.2015.

    Jadan je i naš grad i naš turizam kad nas znaju po pizzi i po sladoledu,katastrofa.

  • dalia-rose 08.08.2015.

    Pizza probna-odlicna ;) dok Jedeš možeš i gledati jako ju mjese i pripremaju.. A slajci su svuda fini..mi smo bili u Sukosanu i imaju ukusan i raznolik izbor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare