To je to što me zanima!

Ulov na granici: U srbijanskom autu našli skoro 28 kg 'trave'

Oko 27,4 kilograma marihuane upakirane u 26 paketa, pronađeno je na GP Nova Sela u četvrtak pola sata iza ponoći, u posebno izgrađenom bunkeru ispod prednjih sjedala osobnog vozila srbijanskih registracija
Vidi originalni članak

Dubrovačko-neretvanska policija i carinici pronašli su na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Nova Sela kod Metkovića, u automobilu srbijanskih nacionalnih oznaka više od 27 kilograma marihuane, izvijestila je u četvrtak dubrovačka policija.

Oko 27,4 kilograma marihuane upakirane u 26 paketa, pronađeno je na GP u četvrtak pola sata iza ponoći, u posebno izgrađenom bunkeru ispod prednjih sjedala osobnog vozila srbijanskih registracija.

Automobil u kojem su se nalazili 46-godišnji vozač iz Crne Gore i 47-godišnja suvozačica iz Srbije zaustavljeno je na ulaznoj graničnoj kontroli GP Nova Sela. Policija i carinici su posumnjali na krijumčarenje droge pa je zatražen nalog za pretragu vozila.
„Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su strani državljani počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te će uz kaznene prijave tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske“, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nori 🖖 13.12.2019.

    Neka bijela trava !

  • najiram 10 13.12.2019.

    a kaj bi bilo da su našli ovak su skora našli toliko trave u autu da nije to pasat oni se rado pasu po travi...ne kužim zakaj iz srbije nam dovoze travu pa mi je imamo dosta -...samo treba pokositi po livadama i osušiti i eto trave na tone...

  • kurcoglav 12.12.2019.

    To nije ni 30 kg...

Komentiraj...
Vidi sve komentare