To je to što me zanima!

Ulovila supruga u seksu u troje i zaigrani trojac ubila pištoljem

SAD: Crystal Gambino (43) usmrtila je supruga Giovannija i njegovo dvoje prijatelja nakon što ih je ulovila u krevetu. Osuđena je na 29 godina zatvora, a zbog mentalne bolesti je izbjegla doživotnu kaznu
Vidi originalni članak

Uobičajen zimski dan u veljači prošle godine pretvorio se u noćnu moru za bračni par Gambino iz Sjeverne Karoline. Crystal (43) je stigla kući, kad je začula zvukove iz spavaće sobe.

Otvorila je vrata i imala što vidjeti - supruga Giovannija (40) u seksu u troje. Scena ju je toliko šokirala da je u stanju rastrojenosti ubila zaigrani trojac - supruga, njegovog prijatelja i prijateljevu djevojku. Usmrtila ih je hicima iz revolvera. Osuđena je na 29 godina zatvora.

Gambinovi imaju devetogodišnju kćer, a još su se 2009. razišli i zamalo rastali. Ipak, ostali su zajedno zbog djeteta, no čini se da su prevelike razlike između njih dovele do tragične večeri u gradiću Alexisu.

Ubojica Crystal Gambino

- Šogorica mi je ubila brata i njegove prijatelje. Brzo dođite! - zavapio je tog 29. veljače 2016. Giovannijev brat nazvavši policiju. U dvorištu obiteljske kuće Gambinovih pronađena su tri gola i prostrijeljena tijela, a policija je preko poziva i poruka otkrila da je Giovanni preko oglasa došao do preostale dvije žrtve - Geoffreyja Gillilanda (39) i Stephanie Sanchez (33). Tijekom seksa su konzumirali kokain.

Jedna od žrtava, Giovanni Gambino

Iako američki zakon propisuje doživotnu kaznu za trostruko ubojstvo, Crystal će odležati 29 godina zbog liječničke potvrde svoje mentalne bolesti.

- Žao mi je. Mrzim što se to dogodilo, strašna tragedija. No, sumnjam da će mi itko oprostiti, rekla je Crystal na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Johndenver 04.10.2017.

    Aha

  • naomi-1 04.10.2017.

    Dobro je svršili su

  • OrcaPerestrojka 03.10.2017.

    Seks u troje, a da su 2 muška i jedna ženska, mogu samo najgori degenerici. Neka ih je upucala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare