To je to što me zanima!

Ulovili lopova (34): Ušuljao se na svadbe i ukrao 100.000 kn

Policija ga tereti da je 22.travnja i 16.lipnja iz prostorije za mladence, koristeći nepažnju svadbenih gostiju, kao da je jedan od svatovskih uzvanika, ukrao kuverte s novcem...
Vidi originalni članak

Operativnim radom policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod otkrili su osobu koja je u dva navrata ukrala novac a koji su mladenci prikupili na svojim svadbenim veseljima u jednoj sali za održavanje prigodnih svečanosti u Slavonskom Brodu. 

Za krađe novca svadbenog veselja policija sumnjiči 34-godišnjaka s područja Slavonskog Broda. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i policija ga tereti da je 22.travnja i 16.lipnja iz prostorije za mladence, koristeći nepažnju svadbenih gostiju, kao da je jedan od svatovskih uzvanika, ukrao kuverte sa prikupljenim novcem. Novac, neslužbeno doznajemo, 100 i više tisuća kuna, policija je uspjela pronaći, oduzela od osumnjičenika i bit će vraćen oštećenima. 

Policijski službenici protiv 34-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • M-I-H-A-E-L 02.10.2018.

    To je uradio konobar,zaposlenik Maticevic centra u Slavonakom Brodu..Gospodin GARIC!!!

  • Jole41 06.07.2018.

    Sala Matičević Sl. BROD a neslužbeno je novce ukrao sin od gazde teški kockar. Tako pričaju Brođani ...

  • charles_bronson 21.06.2018.

    Ha, ha znali smo se tako ubacivati na slavonske svadbe, puno uzvanika sa strane mlade i mladoženje pa nitko točno nezna tko je čiji. Dobro bi se najeli, napili i naplesali, ali ovako nešto nam nije bilo ni nakraj pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare