Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ulovili lopova (34): Ušuljao se na svadbe i ukrao 100.000 kn

Policija ga tereti da je 22.travnja i 16.lipnja iz prostorije za mladence, koristeći nepažnju svadbenih gostiju, kao da je jedan od svatovskih uzvanika, ukrao kuverte s novcem...

8 komentara

Operativnim radom policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod otkrili su osobu koja je u dva navrata ukrala novac a koji su mladenci prikupili na svojim svadbenim veseljima u jednoj sali za održavanje prigodnih svečanosti u Slavonskom Brodu. 

Za krađe novca svadbenog veselja policija sumnjiči 34-godišnjaka s područja Slavonskog Broda. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i policija ga tereti da je 22.travnja i 16.lipnja iz prostorije za mladence, koristeći nepažnju svadbenih gostiju, kao da je jedan od svatovskih uzvanika, ukrao kuverte sa prikupljenim novcem. Novac, neslužbeno doznajemo, 100 i više tisuća kuna, policija je uspjela pronaći, oduzela od osumnjičenika i bit će vraćen oštećenima. 

Policijski službenici protiv 34-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message