To je to što me zanima!

Umalo katastrofa: Cisterna je sletjela tik do kuće u Pitomači

Od policije doznajemo kako nije došlo do istjecanja tvari iz cisterne te kako nije bilo ozlijeđenih. Nesreća je bila u ponedjeljak oko 10 sati u Pitomači
Vidi originalni članak

Kamion je uletio u bankinu i sletio na pješačku stazu. Bilo je strašno, ispričao nam je očevidac teške prometne nesreće koja se u ponedjeljak oko 10 sati dogodila u Pitomači. On nam je i poslao fotografije kamiona s cisternom koji je sletio blizu kuće.

Riječ je o kamionu tvrtke Crosco. Od policije doznajemo kako nije došlo do istjecanja tvari iz cisterne te kako nije bilo ozlijeđenih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jutros je na cesti kod Pitomače došlo do prevrtanja cisterne u vlasništvu Crosca, naftnih servisa, d.o.o., koja je prevozila obrađenu vodu sa 2-postotnim kalcijevim kloridom za potrebe radova na bušotini. Uslijed događaja nije došlo do istjecanja tekućine iz spremnika te ne postoji nikakva opasnost po ljude i okoliš. U tijeku je prebacivanje tereta u drugu cisternu što će biti okončano do kraja dana. Policijski službenici napravili su očevid koji će utvrditi okolnosti koje su dovele do prevrtanja cisterne. U tu svrhu obavljeno je i alkotestiranje vozača te je ustanovljeno da je alkotest negativan - piše u priopćenju tvrtke Crosco. 

    

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • PRAVILO BROJ 8 08.03.2017.

    dostava do vrata uz sliku dostavljaca

  • jelacicplac 07.03.2017.

    Kriv je GPS, naveo je cisternu na mekanu bankinu... a novinara na bludnu radnju opcenja sa nepoznatim dojavljivacem!

  • DobraVibra 07.03.2017.

    Neš u zadnje vrijeme stalno u Pitomači neke scene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare