To je to što me zanima!

Umalo zgazio bebu: Pogledajte najnoviji video nesreće iz Ilice

Najnoviji video objavljen u emisiji Provjereno donosi prikaz nekoliko sekundi nakon naleta jurećeg automobila Audi A6 koji je vozio srpski biznismen
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Ilici, kod Trga Francuske Republike, prošle subote ujutro došlo je do prometne nesreće u kojoj srećom nije bilo teže ozlijeđenih. Audi A6 naletio je na stup semafora i stupiće. U isto vrijeme, otac je nogostupom gurao kolica u kojima je bilo dijete.

Kad je otac vidio nadolazeći auto ispred sebe, trznuo je s kolicima i dijete je ispalo van. Dijete su preventivno odvezli u Klaićevu bolnicu, no nije teže ozlijeđeno. Ima nekoliko ogrebotina i otpušteno je kući.

Nesreću je skrivio muškarac (46) iz Srbije.  Vozio je s isteklom vozačkom dozvolom i nije bio vezan. Dobio je samo prekršajnu prijavu, odnosno novčanu kaznu u iznosu od 18.800 kuna.

Najnovoji video objavljen u emisiji Provjereno donosi prikaz nekoliko sekundi nakon naleta jurećeg automobila srpskog biznismena. Dvomjesečnu bebu od smrti spasila je nevjerojatna reakcija oca. 

Video pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Qurcy Ban 24.04.2016.

    U srpskom tisku vjerovatno naslov: "Besni ustaše napali na nejakog srpskog poslovnog čoveka!"

  • 99roses 23.04.2016.

    bebici je tata bio Anđeo čuvar, dok ovaj vozač osim novčane kazne, trebao je je biti bolje kažnjeni...tata je bio blagi sa riječima, morao mu je očitati bukvicu...

  • chaz michael michaels 23.04.2016.

    Jedina kazna je dozvolit ocu da frajera na smrt zatuče i bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare