To je to što me zanima!

Umirovljenici u Puli se kupali u ledenom moru i nije im hladno

Šestero umirovljenika tradicionalno se kupaju na Valsalinama, a u ledenoj vodi ostali su više od deset minuta. Kupala se i Alma Šešlija (80)
Vidi originalni članak

Unatoč zimi i niskim temperaturama, tople sobe nekolicina Puljana zamijenila je kupanjem u moru!

Njih šestero tradicionalno se kupaju na Valsalinama, a u ledenom moru ostali su više od deset minuta. Dan nakon Božića  kada su temperature zraka u Puli bile oko nule i počeo padati snijeg, a temperatura mora iznosila je osam stupnjeva te puhala orkanska bura, hrabri kupači su ponovno zaplivali, naočigled nekolicine prolaznika koji su u nevjerici gledali veselo društvo. Nakon kupanja skinuli su svoje kupaće kostime,obrisali se ručnicima i, kažu, nije im ni malo bilo hladno. Kupala se i 80-godišnja Alma Šešlija. 

- Imala sam brojne bolesti, a preboljela i karcinome obiju dojki, te su mi operirani maternica i jajnici. Imam i dijabetes. Dok su me mnogi liječnici otpisali, ja sam godinama uživala u moru tijekom cijele godine, i evo, još sam živa. Ne pamtim kada sam oboljela od gripe, a more puno pomaže - tvrdi hrabra baka Alma. Ona će se, zajedno sa svojom ekipom kupača okupati i 1. siječnja, kada će proslaviti i svoj rođendan uz šampanjac u ledenom moru. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JunFan 26.12.2010.

    Samo da to ne vidi netko iz vlade, jer će nam svima ukinuti grijanje zbog štednje. :D

  • sudija 26.12.2010.

    E to su starceki a ne oni koji se samo zale na bolove i koji su svaki dan kod doktora zato sto ga boli palac.....Sretan Bozic svima :))

  • buka 26.12.2010.

    čestitke svim kupačima,a baki Almi sretan rođendan i da se kupa još puno puno godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare