To je to što me zanima!

Umirovljenik pio 'čarobni prašak' i smršavio 63 kg

Idris Lewis težio je 165 kilograma. Od siječnja do srpnja morao je smršaviti 60 kg. To mu je uspjelo jer je pio samo hranjivi dijetetski prašak Lipotrim
Vidi originalni članak

Umirovljenika Idrisa Lewisa (69) iz Bristola šokirao je njegov liječnik rekavši mu da će umrijeti za godinu dana ako ne promijeni prehranu i smršavi. Doktor mu je to rekao u siječnju, te mu naredio da smršavi do srpnja jer inače neće moći ići na operaciju srca koja bi mu spasila život. Upozorenje je Idris shvatio vrlo ozbiljno. On je šest mjeseci samo pio vodu u kojoj je otopio hranjivi prašak. Kaže da uz to nije jeo nikakvu hranu. U siječnju je imao 165 kilograma, a srpanj je dočekao sa 63 kilograma manje.
- Suočio sam se sa odlukom života. Morao sam birati između dijete i smrti. Izbor je bio logičan - šali se Idris. Hranjivi prašak Lipotrim preporučio mu je ljekarnik. On se može nabaviti u četiri okusa - čokolada, vanilija, jagoda i piletina. Uz prašak je jedino smio piti čaj ili kavu. Idris kaže kako nije osjećao glad jer ga je voda zasitila. Umirovljenik će na operaciju srca ići u listopadu ove godine, a za dva tjedna završit će sa svojom dijetom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • karter 23.07.2009.

    Izbrisalo me jer sam rekao da je to reklama za taj prašak.

  • Wayne 23.07.2009.

    čokolada, vanilija, jagoda i ....???piletina??? baš me zanima kakav je to prašak sa okusom piletine?

  • user_23467 23.07.2009.

    Nema ništa čarobno u tom napitku. Da sam ja na \'\'tekućoj dijeti\'\' 6 mjeseci izgubila bi i ja hrpu kila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare