To je to što me zanima!

Umirovljeniku (70) pretražili stan i pronašli arsenal oružja

Pronađen je pištolj s pripadajućim spremnikom i devet komada streljiva, jedna poluautomatska puška i 22 komada streljiva, 17 komada pirotehničkog sredstva drugog razreda
Vidi originalni članak

Na otoku Lopudu, temeljem naloga Prekršajnog suda u Dubrovniku, u ponedjeljak poslijepodne obavljena je pretraga stana i pripadajućih prostorija u vlasništvu 70-godišnjaka.

Pronađen je pištolj s pripadajućim spremnikom i devet komada streljiva, jedna poluautomatska puška i 22 komada streljiva, 17 komada pirotehničkog sredstva drugog razreda, 13 detonatora, 35 centimetara sporogorećeg štapina, tri vojna eksploziva TNT, privredni eksploziv i šest štapina. Pronađeno oružje, streljivo i eksplozivne naprave su oduzete.

Policija će protiv 70-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jozabroz 16.06.2016.

    cuvao covjek,, valjda se nadao povratku "svoje vojske")))))) bas me zanima kako ce druga kaznit?

  • Kerplunk 16.06.2016.

    zaheban neki deda

  • crazy mind 15.06.2016.

    sve u svemu ako je nabrojano arsenal onda smo stvarno stigli do razoruzanja. ima onih koji su se u ratu tako dobro opskrbili da bi ovo dedino smatrali "ormaricem za prvu pomoc"

Komentiraj...
Vidi sve komentare