To je to što me zanima!

Umirovljenog brigadira su uhitili zbog prijetnji smrću

Split: Vladimir Benac je u veljači nepravomoćno osuđen radi pokušaja ubojstva Denisa Bušelića. U subotu mu je navodno prijetio da će ga ubiti
Vidi originalni članak

Umirovljeni stožerni brigadir Vladimir Benac (47) iz Splita prijavljen je da je u subotu prijetio smrću ugostitelju Denisu Bušeliću (50). Na splitskom Županijskom sudu u veljači  je nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Bušelića  u lipnju 2008.godine. Benca, inače poznatog po nizu incidenata, tada je iznervirala buka iz Bušelićevog kafića pokraj njegove kuće na splitskom Zvončacu te mu je propucao nogu. U pritvoru je proveo godinu i 9 mjeseci, te je čekao izdržavanje ostatka kazne.
U subotu se Bušelić kupao u tamošnjoj uvali, a Benac je, prema njegovim tvrdnjama, doplivao do njega. Navodno ga je branitelj okrznuo rukom po glavi i zaprijetio: "Ponovo ćeš zaplakati kao prije na sudu! Skinut ću te još jednom!".
Bušelić se prepao, te prijavio susjeda policiji. No, Benac, inače stopostotni invalid koji je izgubio nogu u ratu, u potpunosti opovrgava Bušelićeve navode, tvrdeći da je ugostitelj  zaskočio njega tijekom kupanja. Tko je kome prijetio razmatrati će Državno odvjetništvo kojima je policija uputila o slučaju posebno izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mlatimudan 15.08.2010.

    Dajte tome splitskom koradeu doživotnu robiju dok se on ne umisli da more oduzimat ljudske živote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • luna2 15.08.2010.

    Raziel CRO nemam kaj nadodati ,posebno me veseli da nas imam više koji tak razmišljamo

  • Raziel CRO 15.08.2010.

    Još jedan PTSP-ijac sa debelom mirovinom i previše slobodnog vremena kojeg vjerojatno kao i u mom gradu,takvi kao on,krati po birtijama.S obzirom da je već napao komšiju i pucao mu u nogu,nije mi jasno šta takav prije kraja zatvorske kazne radi na slobodi???Došao valjda na vikend ubit još nekoga umjesto da se liječi jer očito nije baš ubrojiv

Komentiraj...
Vidi sve komentare