To je to što me zanima!

Umjereni potres kod Đakova: 'Osjetila sam i prepala sam se'

U 11 sati i 25 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjereno jak potres s epicentrom u blizini Đakova. Magnituda potresa iznosila je 4.0 prema Richteru
Vidi originalni članak

Stanovnike Đakova i okolnih naselja u petak u 11.25 sati iznenadio je potres od 4,0 prema Richteru, a osjetio se i u Slavonskom Brodu i okolnim naseljima. U Centru 112 doznajemo da nije bilo poziva građana niti dojava o eventualnoj šteti.

- Osjetila sam potres i uznemirila sam se, jer potres je elementarna nepogoda koju čovjek ne može predvidjeti - rekla nam je gospođa koja je iskreno priznala da se prepala.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • AndrijaMandic_1 29.12.2020.

    Ja sam iz otoka kod vinkovaca,osijetio se potres u 11,25,odijednom se cijela kuća počela se trest,to je tralalo par sekundi ondak je stalo,drugi je potres bio malo slabiji isto trajalo par sekundi.

  • GuŠP09 07.10.2016.

    Mi u rokovci smo osjetili. Taman sam marvu mirio kad se zatreslo. Dada ni znao šta ga snašlo. Snaš Eva iz Apševci isto ositila jadna se sva uskukumakala šlingeraji joj poletili. Eno kaže mi mama da je i bač Iva iz Nimaca osjetio pa ta šta je ovo, kud sve baš nanas ovake jadne... dosti nam je što nam poticaj ne daju a sad nas i tresu!!

  • stočar 07.10.2016.

    Zato meni moje ovce nervozne,oko podneva počele blejat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare