To je to što me zanima!

Umjesto da čuvaju ministricu sukobili su se s gostima kafića

Tjelohranitelji ministrice Milanke Opačić u noći na petak sukobili su se s gostima dubrovačkog kafića Inside. Iz Ministarstva socijalne politike i dalje šute o slučaju
Vidi originalni članak

Zbog narušavanja javnog reda i mira prvog tjelohranitelja (25) ministrice Milanke Opačić sud bi mogao kazniti novčano ili zatvorom.

- Policija je dvoje civila i policajca prijavila za narušavanje javnog reda i mira, i to po članku 6., što je osobito grub način koji uključuje i tučnjavu - rekla nam je u utorak Mirjana Lujak, predsjednica Prekršajnog suda u Dubrovniku.

Tjelohranitelji ministrice Opačić u noći na petak sukobili su se s gostima dubrovačkog kafića Inside. Svađa se nastavila vani. 

Doznajemo, ministricu Opačić u Dubrovnik je pratilo čak sedam, a ne samo četiri tjelohranitelja, kako smo pisali u utorak. Njih pet su pili u kafićima, no po dolasku interventne policije, koja ih je uhitila i privela, samo su protiv jednog podnijeli optužni prijedlog. 

Njega terete za svađu i tučnjavu s gostima kafića, M. NJ. (30) i Ž. Š. (29). Ministričin tjelohranitelj “napuhao” je 1,47 promila, dok su dvoje s kojima se sukobio odbili alkotest. 

Iz Ministarstva socijalne politike i dalje šute o slučaju. 

Idi na 24sata

Komentari 192

  • Petar1404 09.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 08.04.2015.

    Tjelohranitelji, kao što sam naziv kaže, hrane tijelo.

  • agasparic1001 08.04.2015.

    Ima jače osiguranje od Obame!

Komentiraj...
Vidi sve komentare