To je to što me zanima!

Umjesto da kćer odveze u školu, bacio ju je s mosta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Darcey Freeman (4), koju je otac bacio s mosta, voljela je pjevati i plesati, bila je uporna i odlučna. Obitelj se u četvrtak oprostila od djevojčice
Vidi originalni članak

Obitelj se oprostila od Darcey Freeman (4) koju je otac prošlog tjedna bacio s australskog West Gate mosta visokog 58 metara. Tragičnog dana trebala je prvi put sjesti u klupe male škole. Međutim, Arthur Freeman (36)  zaustavio je auto na mostu u Melbourneu. Djevojčicu je bacio u rijeku. Dva sina je, srećom, poštedio. Majka Peta rekla je kako je Darcey voljela pjevati i plesati te da ju nikada neće zaboraviti. Slomljena majka upozorila je i ostale roditelje kojima se obitelj raspada da posebnu pažnju obrate na svoju djecu.
- Čim bi čula neku pjesmu počela bi plesati. Ne bi bila ni svjesna da pleše. Ušla bi u neki svoj element. Bila je uporna i odlučna - rekao je ujak Joe Barnes. Oca su optužili za ubojstvo, no psihijatri su ustanovili kako je u trenutku zločina bio smanjeno uračunljiv. Još nije jasno što ga je nagnalo da svoje dijete pošalje u smrt, no nagađa se da ga je slomila dugotrajna borba za skrbništvo, pišu australski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • crnka27os 05.02.2009.

    jednostavno nemam komentara na ovakvo šta!

  • audrey 05.02.2009.

    Vraga je on suicidan !!!! Da je takav,ubio bi kreten sebe,a ne jadnu djevojcicu !!!!! Šljam ljudski,treba ga zadaviti !!!!

  • nevidljiv_ca 05.02.2009.

    Za ovakav zlocin treba uvesti smrtnu kaznu,ko god zabranjuje i protivi se smrtnoj kazni te osobe nesmatram normalnim osobama.Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare