To je to što me zanima!

Umjesto scene iz bajke bivši joj je istetovirao izmet i muhe

Ryan iz Ohija će bivšoj morati isplatiti 100.000 dolara, proglase li ga krivim, jer joj je na leđa istetovirao fekalije sa muhama. Rossie je htjela tetovirati scenu iz Narnije
Vidi originalni članak

Rossie Brovent iz Ohija oduvijek se htjela tetovirati. Odlučila je da će na leđa istetovirati jednu od scena iz filma Kronike iz Narnije. Otišla je čovjeku od povjerenja, bivšem dečku Ryanu Fitzgeraldu. No umjesto lava, ormara ili pak vještice dobila je - izmet! No to nije bilo sve, kao dodatak istetovirao joj je i muhe oko fekalija. 

Zbog svega, šokirana Rossie ga je tužila prošlog tjedna. Traži da joj bivši dečko plati 100.000 dolara odštete. Navodno joj se Ryan htio osvetiti jer je u međuvremenu saznao da ga je varala. Ona kaže da je iskoristio njezino stanje kako bi potpisala pristanak za tetoviranje.

- Dobio me na prevaru jer smo prije popili bocu vina i malo tekile. Većinu vremena bila sam u nesvijesti dok me je Ryan tetovirao - rekla je Rossie. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Kocho 30.11.2011.

    Us*o joj se u život, bukvalno...

  • RajskaBatina 30.11.2011.

    Stari, imam još desetak kurvetina poput nje da ti pošaljem. Molim samo da drekec nema špičasti, već zaobljeni vrh :-)))

  • schmetterling 30.11.2011.

    a niš ... sad na laser pa preko toga nek istetovira lava.. nek ide u m.ink..oni joj budu napravili dobar posao.. ili nek ima g... na leđima cijeli život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare