To je to što me zanima!

Umorni kondukteri spavali, a putnici ih tražili po vlaku

Dvojac se ispružio na sjedala u zadnjem vagonu vlaka Osijek-Požega, za to vrijeme svi su se vozili bez karte jer ih nisu od koga mogli kupiti
Vidi originalni članak

Vozio sam se u ponedjeljak vlakom na potezu Osijek-Požega oko 11,30 sati i tražio sam konduktera da kupim kartu. Zatekao sam ga u zadnjem vagonu kako spava, rekao je A.M. (17) iz Nove Ljeskovice koji je i snimio fotografiju. Dodao je da isti kondukter koji je spavao nakon tri-četiri stanice obilazio je vagone, pregledavao i naplaćivao karte.
- Bez prijave ne možemo ništa napraviti. Postoji procedura po kojoj, ukoliko se utvrdi da je bilo nepravilnosti, djelatnik dobije upozorenje. Za spavanje na radnom mjestu nema novčane kazne. Ako zaposlenik ponavlja djelo dobija otkaz - rekla je Ida Erceg, predstavnica za odnose s javnošću HŽ-a. Pozivaju putnike da ako primjete bilo kakve nepravilnosti da ih prijave u knjigu žalbi koji postoji na svakom kolodvoru ili putem e-maila putnicki.prijevoz@hznet.hr.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • serzix 23.01.2011.

    heh,ljudima nikak neodgovara...... no comment

  • prizemlje 13.11.2007.

    ah što smo pošteniii u p.....ma...nu....da jako im stalo kupiti kartu,mislim ne bi mogli zaspati od toga,,,jojoj kak ljudi mogu sr....(sorry)

  • user_682 12.11.2007.

    ZAŠTO SE ITKO ŽALI AKO NE MOŽE KUPITI KARTU??? PA VOZITE SE BESPLATNO!!PUSTITE LJUDE DA SPAVAJU. OČITO SU BILI UMORNI. JA DA NEMAM KARTU MOLILA BI BOGA DA MI SE UOPĆE NE POJAVE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare