To je to što me zanima!

Umro brat (10) dječaka čija je fotografija obišla cijeli svijet

Sirija: Nakon zračnih napada u srijedu spasioci su ispod ruševina izvukli roditelje te oba brata u gradskoj četvrti Qaterji. Ranjeni dječak snimljen je u vozilu hitne pomoći
Vidi originalni članak

Brat sirijskog dječačića snimljenog u vozilu hitne pomoći nakon zračnog udara u Alepu, umro je u subotu, piše Bild. Ali (10) ranjen je u istom napadu kao i njegov brat Omran čija je fotografija šokirala svijet. Fotografiju Omrana, prekrivenog prašinom i krvlju u vozilu hitne pomoći nakon zračnog udara, objavili su na naslovnicama dnevnici i portali u cijelom svijetu. Nakon zračnih napada u srijedu spasioci su ispod ruševina izvukli roditelje te oba brata u gradskoj četvrti Qaterji. Napade na Alep je izvela sirijska vojska potpomognuta ruskim saveznicima. Rusija je opovrgnula navode da su napadali civile. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • malivz 21.08.2016.

    Pohlepni i bolesni umovi započeli su ovaj proces ratova na bliskom istoku samo kako bi izvukli ekstra profit. Ti isti bolesni umovi truju cijeli svijet propagandom koju oni plačaju a naši novinarčići za šaku škuda sudjeluju u širenju iste. Da žao mi je ovoga dječaka isto toliko mi je žao one tisuće i tisuće djece, žena i civila koji su stradali od tomahavka, dronova i sličnih sijaća smrti koje bolesna američka vojska sije po bliskom istoku. A koliko će samo bolesti (karcinoma i sl) biti kad se ovo smiri, koliko su samo otrova i zračenja posijali tamo. Da ne govorimo o njihovim saveznicima (ISIL, pobunjenici razni) koji ruše demokratski i priznate vlade diljem regije.

  • purgerica prva 21.08.2016.

    "Mali Omran iz Aleppa i sirijski rat " - Altermainstreaminfo : http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/mali-omran-iz-aleppa-i-sirijski-rat-1822

  • MejremaIdrizović 21.08.2016.

    Jelena a tko je došao u Zagreb ili zasto jednog siriskog ljecnika nazvas sljam.ocito prilike u Siriji me poznajes i bolje bi ti bilo da ćutis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare