To je to što me zanima!

Umro muškarac kojega je pretukao kninski policajac

Policajac Mirko Konforta (40) brutalno je pretukao Marka Vuletića (49) jer je tražio čašu vode. Nakon mjesec i pol dana Marko je preminuo od ozlijeda
Vidi originalni članak

Mjesec i pol dana nakon što ga je kninski policajac brutalno pretukao, 49-godišnji Marko Vuletić je preminuo u svojoj kući u Vrlici. Prema riječima njegovih ukućana, umro je snu, a našli su ga u subotu ujutro.
- Žalio nam se na bolove u predjelu rebara, gdje ga je policajac najviše tukao. Prije neki dan se i onesvijestio, ali nije htio otići liječniku - rekao je za Večernji list Markov sin Josip (26). Dodao je kako su njegova oca prije nekoliko dana zvali i predstavili se kao unutarnja kontrola te ga pozvali u Zagreb glede nagodbe. Marko je otišao, ali na dogovorenoj adresi navodno nije bilo nikoga.
Podsjetimo, Marka Vuletića je 23. svibnja privela policija zbog vožnje u pijanom stanju. U stanici je više puta tražio čašu vode, a nakon što je vidio da ga ignoriraju, počeo lupati i vikati. Tada je u ćeliju ušao policajac Mirko Konforta i počeo ga udarati palicom i šakama. Slomio mu je tri rebra, ruku, prst i napravio hematome na oba oka. Nakon spitivanja kod suca za prekršaje, policajci su Marka ostavili na ulici umjesto da su ga odvezli u bolnicu. Iz policije kažu da je kninski policajac dobio kaznenu prijavu te da su ga privremeno udaljili iz službe.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Josip Vuletić 03.07.2015.

    Presuda je kriv,nakon 6 godina i tri suda....

  • boys 12.07.2009.

    A.C.A.B.

  • andariel 12.07.2009.

    @TGG, svaka čast na komentaru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare