To je to što me zanima!

Zagrebački 'poduzetnik': Imao je 10 tona duhana u skladištu

Policija je tijekom pretrage skladišta pronašla više od 10 tona sitno rezanog zapakiranog duhana u vrećice od 50 grama, stroj za rezanje duhana te strojeve za pakiranje duhana...
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci u suradnji s carinom otkrili su muškarca (45) koji je je na istoku Zagreba ilegalno proizvodio duhan. Za to je unajmio skladište, kupio strojeve za rezanje i pakiranje duhana te ga prodavao i namjeravao prodavati na crnom tržištu.

Policija je tijekom pretrage skladišta pronašla više od 10 tona sitno rezanog zapakiranog duhana u vrećice od 50 grama, stroj za rezanje duhana te strojeve za pakiranje duhana. 

Osumnjičeni je završio u pritvoru, a zaradio je i prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU zagrebačka. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Liverpool_YNWA 06.12.2018.

    netko ga je cinkal..

  • Michelangelo 06.12.2018.

    A sa kojim pravom država ima monopol na duhan??Zakon jačeg ,naravno,država (političari-mafija)su okruženi legalnom policijom i vojskom kojima utjeruju "pravdu" nelegalnim prodavačima!!Pa kad je već tako sa duhanom koliko političara ,policajaca i vojnika puši??Ne bi li onda trebalo zatvoriti i sve konzumente duhana??A tako je i sa sličnim opojnim medikamentima....ajmo opet opaliti prohibiciju i vratiti se u kameno doba!!Naravno sato se digla cijena "cigaretlinima" da si plenkica i ekipica iz sabora zaradi za gablec!!Opalite samo po sirotinji,taj je sigurno jako bogat dok je prtljao i riskirao sa duhanom.Bravo policija i država,profitirali ste što ste upropastili još jednu ili više familija koja pokušava preživjeti katarzu Hrvatske!!

  • Velečasni 1 06.12.2018.

    Pa i to je poduzetništvo a ne samo ono što država smatra da je poduzetništvo. Vlada kao poduzetnik sa svojim pulenima tipa Todorić je napravila nemjerljivo veću štetu građanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare