To je to što me zanima!

Unex pojasnio: Ured odvjetnika Šavorića smo dobili besplatno

Obzirom na naše poznanstvo sa g. Šavorićem, agenciji Unex Grupa je učinjen ustupak i gratis korištenje poslovnih prostora u svrhu snimanja jednog od kadrova za potrebe oglašivačke kampanje, kazali su
Vidi originalni članak

Iz agencije Unex Grupa potvrdili su za N1 da su za potrebe snimanja promotivnog predizbornog spota Andreja Plenkovića za kampanju "Vjerodostojno" ured odvjetničkog društva Šavorić dobili besplatno. 

Njihov odgovor prenosimo u cijelosti: 

Poslovni prostor kojeg koristi Odvjetničko društvo Šavorić i partneri, odabran je po kriteriju najadekvatnije i dostupne lokacije (snimanje se održavalo u neradnom danu, 15.08.2016.g.), a koja je odgovarala komunikacijskom konceptu, predložena od strane kreativnog tima agencije Unex Grupa.

Obzirom na naše poznanstvo sa g. Šavorićem, agenciji Unex Grupa je učinjen ustupak i gratis korištenje poslovnih prostora u svrhu snimanja jednog od kadrova za potrebe oglašivačke kampanje.

PLENKOVIĆ: 'Spot je sniman u Šavorićevom uredu, to je bio slučajni odabir'

Takvo postupanje nije neuobičajeno, kroz praksu smo imali još primjera u suradnji s klijentima agencije.

Kako sam već navela u priopćenju, HDZ nije sudjelovao u odabiru te lokacije, te je sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje agencijama Unex Grupa i Unex Media.

U svojoj dugogodišnjoj praksi uobičajeno smo se vodili načelima zaštite interesa klijenta, u svim segmentima usluga koje agencije pružaju, a činjenica da smo u konačnici realizirali kampanju čiji su rezultati poznati i osvjedočili se kao efikasan i pouzdan suradnik, rezultirala je nastavkom suradnje s HDZ-om do zadnjih izbora u svibnju 2017.godine. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 26.05.2018.

    Teško da odvjetnički ured nije upitao za koga će se snimati spot!? Besplatno? Ma dajteee!

  • exer554 24.05.2018.

    Sad kad se hakeri dočepaju dokaza kako je to masno plaćeno.... Ima li većih lažljivaca i lopova od HDZa????

  • Pamtim 24.05.2018.

    Da citiram jednu staru narodnu:"Nema đabe ni kod stare babe" Jedino ne vrijedi kod odvjetnika. Oni su poznati po dobroti i katoličkom milosrđu, i logično je da počaste sirotinju iz HDZa. Kod tog ureda na Ilici svaki dan puštaju beskučnike na dodjele novčanih pomoći i dijele im lovu i besplatne pravne savjeta, a gdje onda neće počastiti mafiju????

Komentiraj...
Vidi sve komentare