Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Unex pojasnio: Ured odvjetnika Šavorića smo dobili besplatno

Obzirom na naše poznanstvo sa g. Šavorićem, agenciji Unex Grupa je učinjen ustupak i gratis korištenje poslovnih prostora u svrhu snimanja jednog od kadrova za potrebe oglašivačke kampanje, kazali su

Foto: screenshot/Youtube
20 komentara

Iz agencije Unex Grupa potvrdili su za N1 da su za potrebe snimanja promotivnog predizbornog spota Andreja Plenkovića za kampanju "Vjerodostojno" ured odvjetničkog društva Šavorić dobili besplatno. 

Njihov odgovor prenosimo u cijelosti: 

Poslovni prostor kojeg koristi Odvjetničko društvo Šavorić i partneri, odabran je po kriteriju najadekvatnije i dostupne lokacije (snimanje se održavalo u neradnom danu, 15.08.2016.g.), a koja je odgovarala komunikacijskom konceptu, predložena od strane kreativnog tima agencije Unex Grupa.

Obzirom na naše poznanstvo sa g. Šavorićem, agenciji Unex Grupa je učinjen ustupak i gratis korištenje poslovnih prostora u svrhu snimanja jednog od kadrova za potrebe oglašivačke kampanje.

PLENKOVIĆ: 'Spot je sniman u Šavorićevom uredu, to je bio slučajni odabir'

Takvo postupanje nije neuobičajeno, kroz praksu smo imali još primjera u suradnji s klijentima agencije.

Kako sam već navela u priopćenju, HDZ nije sudjelovao u odabiru te lokacije, te je sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje agencijama Unex Grupa i Unex Media.

U svojoj dugogodišnjoj praksi uobičajeno smo se vodili načelima zaštite interesa klijenta, u svim segmentima usluga koje agencije pružaju, a činjenica da smo u konačnici realizirali kampanju čiji su rezultati poznati i osvjedočili se kao efikasan i pouzdan suradnik, rezultirala je nastavkom suradnje s HDZ-om do zadnjih izbora u svibnju 2017.godine. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message