Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
154 komentara

'Spot je sniman u Šavorićevom uredu, to je bio slučajni odabir'

Nije to jedina lokacija, bili smo i na Baldekinu, u Karlovcu, Slavoniji, Dalmaciji, i bio je to jedan miks aktivnosti. Ta je lokacija bila sasvim slučajna, rekao je Plenković

154 komentara

Promidžbeni spot predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića uoči parlamentarnih izbora 2016. godine snimljen je dijelom i u uredu odvjetnika Borisa Šavorića, doznaje N1

Agrokor OBJAVLJENI NOVI MAILOVI Od ruske VTB banke Šavorić je trebao dobiti 640 tisuća kuna

Plenković je u spotu pod sloganom 'Vjerodostojno' građanima poručio kako će 'znanje, iskustvo i radnu energiju posvetiti boljitku Hrvatske'.

Kako piše N1, u uredima odvjetničkog društva Šavorić i partneri snimljen je posljednji dio spota u kojemu Plenković govori kako će 'vratiti vjerodostojnost u hrvatsku politiku'. 

OBJAVLJENI NOVI MAILOVI Grupa Borg oglušila na savjete oko Lexa, Plenki je sve znao?

Iz HDZ-a su na upit o lokaciji snimanja N1 odgovorili kako je sve promidžbene aktivnosti i zakup medijskog prostora pa i snimanje navedenog spota organizirala agencija Unex, koju je stranka 2016. godine angažirala u izbornoj kampanji. 

- Sve lokacije u izbornom spotu, pa tako i lokaciju navedenu u Vašem upitu, odabrala je agencija Unex.

 Predsjednik HDZ-a bio je upoznat sa svim lokacijama. 
Sve ugovorne troškove predizborne kampanje pa tako i snimanje spomenutog spota, HDZ je platio izravno agenciji Unex - poručili su iz HDZ-a. 

Uredi Šavorić i partneri smješteni su na 14. i 15. katu nebodera na adresi Ilica 1 te su prije nekoliko godina preuređeni u retro stilu. 

Plenković: Šavorić i ja nismo bliski prijatelji

Plenković je tijekom obraćanja novinarima nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća stranke potvrdio informaciju da je spot djelomično snimljen u uredu Šavorić. 

- To je točno. Nije to jedina lokacija, bili smo i na Baldekinu, u Karlovcu, Slavoniji, Dalmaciji, i bio je to jedan miks aktivnosti. Ta je lokacija bila sasvim slučajna - rekao je.

O svojem odnosu sa Borisom Šavorićem, Plenković je rekao da su približno ista generacija. 

- On je godinu mlađi od mene, išli smo u istu srednju školu tu u Križanićevoj, ali nismo neki bliski prijatelji - kazao je.  

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message