To je to što me zanima!

United Airlines u Hrvatskoj: Na ljeto triput tjedno izravni letovi iz Dubrovnika za New York

Letovi United Airlinesa za Dubrovnik kreću od 08. srpnja ove godine s tri leta tjedno. Polasci iz New Yorka planirani su ponedjeljkom, srijedom i subotom, a povratak iz Dubrovnika je dan kasnije
Vidi originalni članak

Američka aviokompanija sa sjedištem u Chicagu, United Airlines, pokreće liniju prema Hrvatskoj. Objavili su to danas na konferencije za medije, prenosi Croatian Aviation.

United Airlines ima osam hubova u SAD-u od kojih je najveći onaj u Chicagu, a letovi za Hrvatsku ići će iz zračne luke Newark u New Yorku. 

Nakon što je zbog pandemije ukinuta direktna linija Philadelphia-Dubrovnik, Hrvatska će opet imati direktnu vezu s SAD-om. Iako se o direktnim letovima za Ameriku govori već godinama, globalna pandemija dodatno je otežala uvođenje ove linije. Hrvatska je u međuvremenu stekla sve preduvjete za ukidanje turističkih viza za SAD pa je tako United Airlines odlučio prvi reagirati i uvesti direktnu liniju za Dubrovnik ovo ljeto.

ZAGREB KAO NOVA BAZA Karte od 19,99 eura: Ryanair će iz Zagreba letjeti u 12 gradova

Osim direktnog leta za New York, United putnicima nudi i letove u ostale dijelove SAD-a, ali i Južne Amerike s presjedanjem u New Yorku. 

Letovi United Airlinesa za Dubrovnik kreću od 08. srpnja ove godine s tri leta tjedno. Polasci iz New Yorka planirani su ponedjeljkom, srijedom i subotom, a povratak iz Dubrovnika je dan kasnije.

Na letovima prema Dubrovniku prometovat će zrakoplovi tipa B767-300 koji imaju kapacitet od 30 sjedala u business klasi, 49 u premium ekonomskoj te 135 u ekonomskoj klasi.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • gvagec 19.04.2021.

    Sa ovim avionim na slici sigurno nebuju do Amerke, taj nema dovoljno čorbe do tamo .................

  • Squadron de la Muerte 19.04.2021.

    Uvijek zahvalni Bil Clintonu !

  • q12122r 19.04.2021.

    A brate mili nista vam nije dobro.samo usrase i partizani i bih to je najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare