To je to što me zanima!

Unutarnja kontrola MUP-a ispitala Vladimira Fabera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Faber je najavio da će podnijeti prijedlog za pokretanje kaznenog postupka protiv A. M. Getoš zbog neovlaštenog snimanja i prisluškivanja
Vidi originalni članak

Odjel za unutarnju kontrolu MUP-a saslušao je u srijedu savjetnika ministra unutarnjih poslova Vladimira Fabera u sklopu istrage o njegovu tajnu sastanku s Anom Marijom Getoš
Faber je Getoš navodno nagovarao da svoju sestru, optuženicu u slučaju "selotejp" Gordanu Getoš-Magdić, nagovori da za ratne zločine u Osijeku optuži Branimira Glavaša u zamjenu za manju zatvorsku kaznu.
Glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun kazao je kako unutarnja kontrola mora utvrditi okolnosti pod kojima je došlo do sastanka i provjeriti sve navode iz tiska. Tada će se odlučiti o daljnjim koracima koji ovise o tome je li Faber prekršio odredbe Zakona o policiji.
Iz MUP-a su priopćili i da je do sada utvrđeno da je Faber na razgovor sa sestrom optužene Gordane Getoš-Magdić pristao samoinicijativno, bez znanja i konzultacija s odgovornim osobama u MUP-u, te da je na razgovor otišao u svoje slobodno vrijeme i izvan službe.
Faber je najavio da će podnijeti prijedlog za pokretanje kaznenog postupka protiv Ana Marije Getoš zbog neovlaštenog snimanja i prisluškivanja na njegovu štetu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare