To je to što me zanima!

Unutarnja kontrola u policiji, Centar upozoravao na ubojicu

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb rekla je da su zbog uhićenog Andrije D. (61) nekoliko puta slali dopise policiji i liječnicima. Načelnik Ladislav Bece rekao je kako su uputili unutarnju kontrolu u Đakovo
Vidi originalni članak

Ladislav Bece, načelnik PU osječko-baranjske, rekao je na konferenciji u Đakovu kako usporedno s istragom provode i izvanredni nadzor. 

- Temeljem saznanja da je došlo do promjene ponašanja počinitelja i njegovog oca, koji su inače štićenici centra, glavni ravnatelj policije je uputio unutarnju kontrolu da vide sva naša saznanja i kako smo postupali te sve postupke policijskih službenika i službenika CZSS - rekao je Bece.

UBOJICA IZ ĐAKOVA 'Htio je pobjeći iz države, imao je putovnicu i deset tisuća kn'

Naime, ravnateljica đakovačkog Centra za socijalnu skrb Dubravka Petrović rekla je kako se radilo o teškoj stranci te da su u nekoliko navrata zbog njega slali dopise policiji i liječnicima.

Bece je pojasnio da je Centar za socijalnu skrb izvijestio policiju da je osumnjičeni promijenio ponašanje, ali je svejedno dolazio oko tri puta tjedno u Centar. Dodao je i da je osumnjičeni već prije osumnjičen policiji.

HRT ekskluzivno donosi snimku osumnjičenika za ubojstvo Andrije Drežnjaka iz policijske postaje Đakovo, možete ju pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Shogun 10.07.2019.

    Drveni malj i rješeno

  • škver 10.07.2019.

    Ja sam sa policijskim inspektorima u Splitu imao odlično iskustvo. Na moju prijavu prijetnji,odmah su reagirali i oslobodili me "pratitelja" .

  • mangup@dj 10.07.2019.

    Izvijestili policiju da je promjenio ponašanje !!! Da li je to za zatvor ili za psihijatriju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare