To je to što me zanima!

Upala u gimnaziju i nožem htjela zaklati kolegicu (16)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njemačka: Učenica Tanja O. (16) bježi. Policija je u ženskom zahodu našla torbu u kojoj je bilo oružje, ali i pismo kojim je najavila krvavi pokolj
Vidi originalni članak

U gimnaziju Albert Einstein u blizini njemačkoga grada Bonna je u ponedjeljak oko 9 sati upala učenica Ukrajinka Tanja O. (16) naoružana noževima. Posvađala se sa svojom kolegicom (16) te ju je napala i nožem izbola ruku. Ravnatelj škole je odmah obavijestio policiju. Specijalci su evakuirali 800-tinjak učenika i počeli pretraživati prostorije. U ženskom zahodu škole su našli i torbu s Molotovljevim koktelima i oružjem. U torbi je navodno bilo i pismo u kojem je napadačica najavila pokolj. Napadačica kojoj je lice prekriveno krvlju je prema informacijama Bilda pobjegla u Ford Mondeu dok Express tvrdi da bježi pješice. Policija ju traži. Ozlijeđena učenica je u bolnici, no nije teško ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Choly 11.05.2009.

    vako cu i ja jednog dana s kalasem looooooooool xDxDxD

  • MaliRadojica 11.05.2009.

    To je sve zato sto se djeci daje prevelika sloboda i prevelika demokratija.Mislim da u skoli,a i inace,prebaju imati i obaveze a ne samo prava.

  • ninochka_7 11.05.2009.

    s takvima na goli otok pa nek razmišljaju koga budu napadali i DA LI budu uopće ikad više pomišljali na nešto slično.. ili s njima u neku vrstu komune di bi radili na poljima od 5 ujutro do 9 navečer, pa nek vide kolko im je život bio lijep.. nakon par godina znali bi cijeniti život, bili bi korisni svijetu bez da budu plaćeni.. ja ih ne bi dala u zatvor, jer bi im tamo bilo predobro, imali bi previše vremena za razmišljanje o sljedećem neadekvatnom ponašanju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare