To je to što me zanima!

Upali u mjenjačnicu, prijetili pištoljem i ukrali 420.000 kuna

Makarska: Dvojica naoružanih muškaraca upala su u mjenjačnicu u Zvonimirovoj ulici u nedjelju nešto prije 14.30. Zaposlenicu su oborili na pod i vezali lisicama
Vidi originalni članak

Dvojica naoružanih muškaraca upala su u mjenjačnicu "Erceg" u Zvonimirovoj ulici u Makarskoj u nedjelju nešto prije 14.30 sati. Prijeteći pištoljima zaposlenici, koju su oborili na pod i vezali lisicama, zatražili su i otuđili oko 420.000 kn. Nepoznati napadači nisu bili maskirani. Na glavama su imali samo kape. Navodno imaju oko 30-ak godina. Drugi detalji za sada nisu poznati. 

Mjenjačnica se nalazi u samom centru grada, svega 100-tinjak metara od policijske postaje Makarska. Policija je obavila očevid i slijedi kriminalističko istraživanje. Makarani su zaprepašteni drskošću razbojnika koji su pljačkali u samom centru grada, "u po bijela dana", bez da su se isti skrili pod maskama. Kažu kako je očita sve veća kriza i sve manja sigurnost građana. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Runović 03.04.2021.

    A da nije možda radnica mjenjačnice upletena u to ili se varam možda i nije nego je samo ispričala svom dečku i prijateljima gdje radi i koliko tu ima novca pa su momci organizirali pljačku...

  • fijuman 23.06.2014.

    smatram da je tu kriv sam vlasnik koji nije novac na vrijeme prebacio na račun u banku a također sukrivica je i nadležnih institucija koje ne vrše detaljnije i učestalije kontrole čuvanja i pohrane novca kada se zna da ga ima više nego inače. što bi tek bilo ne daj bože da je bio neki drugi kriminalac i ovu djelatnicu koja za male novce barata tolikom lovom ranio ili ubio. institucije države hrvatske zakazale ste do maksimuma, pojačajte kontrole i nadzor i kažnjavajte neodgovorne. zar treba netko za nečiju lovu glavu izgubiti?

  • beso_zg 23.06.2014.

    treba im za Brazil..

Komentiraj...
Vidi sve komentare