To je to što me zanima!

Upao je muškarcu i ženi u stan, metalnom palicom razbio im prozor, a zatim i na njih nasrnuo

Muškarac (53) prvo je metalnom palicom razbio prozor stana u Radničkoj ulici u Umagu. Potom je kroz prozor ušao u stan vlasnice (69) i palicom fizički napao nju i 74-godišnjeg Talijana, pri čemu ih je lakše ozlijedio
Vidi originalni članak

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom i utvrdila da je muškarac počinio kaznena djela narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora, nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju, oštećenje tuđe stvari i prijetnje.

Dotični je 13. siječnja oko 18.50 sati metalnom palicom prvo razbio prozor stana u Radničkoj ulici u Umagu. Potom je kroz prozor ušao u stan 69-godišnje vlasnice i palicom fizički napao nju i 74-godišnjeg talijanskog državljanina, pri čemu ih je lakše ozlijedio.

Također je utvrđeno da je 53-godišnjak poslao talijanskom državljaninu i prijeteću poruku, što je kod oštećenog izazvalo strah i uznemirenost.

U SLAVONSKOM BRODU Upali susjedu u stan, izudarali ga drvenom palicom, prijetili pištoljem i ukrali tisuće eura...

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 14. siječnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tone 15.01.2021.

    Je**š državu u kojoj ne smiješ štiti svoju imovinu od otimača, već to moraš prepustiti onima koje boli K**** za nju !!! Lako je tuđim ***** orahe tući !!! Nema u Americi slučajno vlasnik neograničena prava unutar područja svog vlasništva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare