To je to što me zanima!

Uplakani slon se može vratiti u lance jer ga vlasnik želi natrag

Bivši vlasnik, kojem je Raju služio kao rob, odlučio je podnijeti tužbu i zatražiti ga natrag. Rajovi prijatelji pokrenuli su akciju kojom žele skupiti novac za odvjetnike
Vidi originalni članak

Slon Raju, koji je plakao nakon što su ga oslobodili lanaca, suočen je s novim nevoljama. U zarobljeništvu je živio 50 godina, a nakon što su ga prijatelji životinja oslobodili, sreću je našao u utočištu u središnjoj Indiji, gdje je uživao s pet slonica. 

Međutim, bivši vlasnik, kojem je Raju služio kao radna životinja, odlučio je podnijeti tužbu i zatražiti ga natrag. Konačnu odluku donijet će sud, a Rajovi prijatelji pokrenuli su dobrotvornu akciju kojom žele skupiti novac za odvjetnike.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • žbirac 03.09.2014.

    Jedino pravilno je to da ljude dijelimo po karakteru,svijet je pun takvih zlostavljača. Želim sloniću puno sreće u životu, dobar dio moje sreće koja mi pripada neka ode put njega i svim ljudima koji su ostali bez nje.. .

  • Avioooon 69 03.09.2014.

    Zar taj bivši vlasnik ne trune u zatvoru radi zlostavljanja životinja? Pa ima li igdje pravde u ovom svijetu?

  • ToniBrekston 03.09.2014.

    PRESTANITE mucit zivotinje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dosta vise s tim :((( . one su jedine na ovom svijetu koje nisu nista krive ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare