To je to što me zanima!

'Upomoć! Majka djecu skida do gola i veže lisicama za kaznu'

Iz Australije dolazi šokantna priča o troje djece koje majka zlostavlja tako da ih veže lisicama za zapešća kao dio "kazne" jer su bili zločesti. Djeca znaju biti gola i tako čekati da ih majka otključa, kaže njihova baka
Vidi originalni članak

Uznemiravajuće slike prikazuju troje djece iz Australije koje je navodno majka vezala jer nisu bili poslušni. Jedna neobjavljena fotografija prikazuje i golog petogodišnjaka koji leži na podu i njegovu stariju sestru u pidžami vezanu lisicama. 

Zlostavljanje troje djece je otkrila njihova baka, čiji identitet je zaštićen, a koja je zgrožena onim što je vidjela. 

Zlostavljanje se navodno odvija već šest godina. Policija je također alarmirana, a prvi put kad su došli na poziv bake nisu pronašli ništa čudno. Ona više ne zna kome se obratiti za pomoć pa je odlučila priču podijeliti s javnosti kako bi možda onda netko reagirao.

- Nisam očekivala da ću vidjeti nešto tako šokantno, njihovi zglobovi su bili vezani. Nisam nikad htjela da djeca budu oduzeta majci, ali želim da budu sigurna. A da bi bila sigurna, trebaju biti daleko od majke. -  rekla je baka za novine.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mede 19.06.2016.

    bolesna u glavu,jadna djeca

  • 24SaTa_1 19.06.2016.

    hebem ja njoj mater i njoj i svim takvim majkama.. to se uopce ne moze nazvat majkom... to je psihipat koja zasluzuje da je nema,da se nju veze ali za grlo i to skroz jako da ne moze napraviti ni jedan pokret jer ukoliko ga napravi ostat ce bez zraka pa da vidimo ...ujo jedna,bolesnik!!!!

  • marijan7 19.06.2016.

    Kad kazem da je moja Majka rodila nas 8 sve u kuci bez lijecnickog nadzora . Znaci 8 dice seosko svakodnevni poslovi dica, kuca, vrt stala, strogo pedantan muz itd itd. I sirota sve stigla . Danas POJEDINE zene ne mogu odgojit 1 ili 2 diteta bez pomoci. Bitno je znati rasiriti noge. Opet ponavljam pojedine Ali ih je puno. Pa neka sad pisu minuse te koje se prepoznaju. Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare