To je to što me zanima!

Upoznali se na Smokvi, poslao joj novac pa je tužio da ga vrati

Anton i Anita upoznali su se 2011. na portalu za spajanje parova. Počeli su se dopisivati i komunicirati preko web kamere, ali se nikad nisu uživo upoznali
Vidi originalni članak

Anita M. iz Čakovca mora Antonu G. iz Zagreba vratiti nešto manje od 4.500 kuna s kamatama od sredine siječnja ove godine, odlučio je sud. Naime, Anton i Anita upoznali su se 2011. na portalu za spajanje parova za intimno druženje. Počeli su se dopisivati i komunicirati preko web kamere, ali se nikad nisu uživo upoznali. 

Anita je Antona u više navrata zamolila da joj posudi novac zbog teške financijske situacije, a on joj je uplatio ukupno 5.975 kuna. 

- Između nas nije bilo nikakvog ugovora koji bi me obvezivao da mu taj novac vratim - uvjeravala je na sudu Anita M., no Antonova tužba ipak je zaprimljena, piše Net.hr.

Anita je Antonu vratila nešto više od 1500 kuna, a ostalo mu e obećala vratiti 'kad bude imala'. 

- Nitko ga nije prisiljavao da mi šalje novac. Rekao mi je da uplaćuje određene iznose još nekim ženama, jednoj gospođi iz Zagorja i jednoj iz Osijeka. Ako nekome posuđuješ novce onda to ovjeriš kod bilježnika, ne šalješ novce ženi koju nisi ni upoznao i onda to tražiš natrag. Sve je to radio dobrovoljno očekujući da ćemo se na kraju i uživo upoznati i imati seksualne odnose. No to se nije dogodilo. Zna se kakvi su portali ‘Smokva’ i ‘Iskrica’, te da ljude koji tamo kontaktiraju ništa ne obvezuje - objašnjavala je Anita na sudu i dodala kako ju je počeo i maltretirati i prijetiti ako mu ne vrati novac, a ona je unatoč tome obećavala da će novac vratiti uz razne izgovore. 

Anton je opovrgnuo da joj je novac posudio u nadi da će zauzvrat dobiti seks, kaže da je to napravio jer je bila u teškoj situaciji.

- Nisam joj davao novac za seks. Zašto bih birao ženu za seks u Čakovcu i to virtualno, kad mogu imati ženu u Zagrebu za manje od pet tisuća kuna - rekao je na sudu koji je odlučio da je u pravu i da mu Anita mora vratiti novac. 

Čakovčanka ima pravo žaliti se na nepravomoćnu presudu. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • MERY19 04.12.2016.

    Tako ti i treba sto uzimas novac od osobe koju nisi nikad ni vidjela niti je poznas dobila si sto si trazila glupaco samo da vam je novaca a ni neznate sa kime imate posla to ti je prava skola kad nisi ucila dok je bilo vrijeme...

  • 03.12.2016.

    Mene bi bilo sram da sam toliko glup

  • 03.12.2016.

    Bolesnici koji žive u virtuali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare