To je to što me zanima!

Uprava Dinama je 'prošvercala' jednog BBB-ovca iz Grčke u Hrvatsku u zrakoplovu?

U Grčku su, uoči europske utakmice s AEK-om doputovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene se vratilo njih 65. Prema pisanju Nacionala, radi se o navijaču BBB-a i sinu člana skupštine Dinama
Vidi originalni članak

Navijač Dinama i BBB-ovac Dino Kordić sakrio se u grm i nazvao oca Željka Kordića, zaposlenika i člana Skupštine Dinama. On je nazvao Vlatku Peras u Atenu, a ona poslala Miljenka Sakomana i Brunu Markovića da ga pokupe, a Kordić je sve priznao i policiji.

Piše to u tekstu tjednika Nacional, koji je objavio kako je mladog Kordića spasio sam klub nakon izbijanja navijačkih nereda u Grčkoj, gdje je ubijen jedan od navijača AEK-a. Utakmica je ekspresno odgođena, a policija je tada krenula u lov na Hrvate. Njih stotinu privodili su u hotelskim sobama, ulicama pa i lukama dok su pokušavali napustiti zemlju. No prema navodima Nacionala, Kordića je izvukao sam klub i to svojim charter letom u kojem su bili i sami nogometaši.

Naime, u Grčku su otputovala 64 člana Dinamove delegacije. Kordića su, piše Nacional prvo prošvercali u dobro čuvani hotel. Dali su mu Dinamovu odjeću, a potom su ga s ostalima prevezli na avion. Njime se vratio u Zagreb, a o svemu se šutjelo sve dok Grčka nije počela tražiti izručenje navijača s liste ljudi koji su ušli u tu zemlju.

O samom slučaju tražili smo odgovor od Dinama.

- GNK Dinamo nema potrebu komentirati današnje napise koji su objavljeni u određenim medijima kao što to nije radio ni u proteklom razdoblju - odgovorili su nam.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kitosis_96 05.10.2023.

    Tatice pomozi

  • skywalkar 04.10.2023.

    ..jos jedan dokaz NEsposobnosti nove uprave Dinama! Ako je ovo istina,svaka kazna za ovaj zlocin bi bila opravdana, nadam se da nece teretit klub nego ljude koji su pocinili ovo (ne)djelo!

  • ^crni jack 04.10.2023.

    Pa da,najbolje izbaciti Dinamo iz europe.kad vec nemre bokcarija od Hajduka zake da Dinamo igra.A kad stoka na autocesti blokira promet i napada policiju to je sve super.Kak vas nije sram komentirat bilo kaj kad ste naveci olos ovog svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare