To je to što me zanima!

Upravljački sustav Airbusa prije pada bio je u kvaru?

Jedna od automatskih poruka pokazuje i da je sa sustavom za upravljanje bilo problema ali kako nedostaju podaci teško je reći kakav je bio kvar
Vidi originalni članak

Trgovački brod koji je plovio izbeđu Urugvaja i Velike Britanije u subotu je našao veći komad s aviona Air Francea koji se u noći na 1. lipan srušio u Atlantski ocean. Brod Gammagas je izvukao komad koji će predati brazilskoj mornarici. To je jedini komad koji su jučer pronašli u potrazi za tijelima i ostacima leta 447 na kojem je bilo 228 ljudi. Istražitelji i dalje istražuju je li led ili neka druga blokada mjerača brzine mogla dati pogrešna očitanja koja su doprinijela padu aviona. Iz vojske su rekli da će 19. lipnja procijeniti hoće li i dalje tražiti, jer kako su rekli tijela mogu naći i 20 dana nakon nesreće. Među automatskim porukama koje je poslao Airbus A330 bila je i jedna koja ukazuje na problem sa sustavom za upravljanje, potvrdio je stručnjak. Ali, nedostaju podaci koji bi dali točne podatke o tome što je srušilo avion.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mika_h 14.06.2009.

    Prvi put vidim trgovacki brod naoruzan topovima i sa vojnim oznakama na sebi.

  • Zaczgb 14.06.2009.

    ma nisu ništa bliže rasjetljavanju nesreće nego prije, toiko se sustava spominjalo da ono će još ispast da je cijeli avion bio totalno za ništa.. opet samo nagađanja.. umjesto da se usredotoče na to da nađu sva tijela i da ih obitelji dostojno pokopaju. šta je tu je.. sumnjam da će se ikada saznati prava istina.

  • Marta volim te 14.06.2009.

    a kakav to komad aviona i koliki eeee ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare