To je to što me zanima!

Upropastili predstavu: Dvojica razlila crvenu boju po podiju

Djevojke Plesnog studija su se razbježale, a kako je u publici bio velik broj male djece, nekolicina ih je bila šokirana i briznula u plač. Policija još traga za vandalima
Vidi originalni članak

Tradicionalna manifestacija na Špancirfestu, Milk night, naprasno je u petak navečer bila prekinuta. Tijekom predstave Plesnog studija Vindi koju izvode djevojke i mladići obučeni u bijelo, boju koja simbolizira mlijeko, dvojica mlađih muškaraca upala su nasred podija i pred više od tisuću gledatelja upropastili show. Pod nazivnikom aktivista za prava životinja uletjeli su među plesačice obučeni u kostime krava te zalili podij tekućinom crvene boje koja je, očito, trebala simbolizirati krv. Nakon toga su prema publici pokazali velike formate negledljivih slika izmasakriranih životinja. 

Djevojke Plesnog studija su se razbježale, a kako je u publici bio velik broj male djece, nekolicina ih je bila šokirana i briznula u plač. Nakon nekoliko minuta zaštitari su ih potjerali s pozornice, ali nisu prema njima upotrijebili silu. Na oduševljenje publike plesači i plesačice se nisu dali smesti te su pohitali obrisati crvenu tekućinu s podija kako bi odmah nastavili sa predstavom. 

Iz PU varaždinske doznajemo da se vandali vode kao “dvije nepoznate osobe koje su remetile javni red i mir”. Iako njihov identitet još uvijek nije poznat, policija vjeruje da će na temelju fotografija uskoro biti prepoznati i pronađeni. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • zekica 28.08.2011.

    ljudi, hranite se travom, meni ne smeta. ne paradiram okolo i nutkam ljudima mesinu samo zato što je ja volim! šta vas briga šta ko kod kuće radi? jede? kako živi? i još kreteni dođu na DJEČJU PREDSTAVU!!!! PA MORONI ŽEŠĆI!!!!!

  • zekica 28.08.2011.

    dođu na dječju predstavu radit s*anja! pa to su prvoklasni idioti! kreteni! i baš sve najgore...

  • schulz_1 28.08.2011.

    ako nije humano jesti živa bića,kog vraga onda da jedemo,da ližemo asfalt? pa i krastavci i salata su živa bića,al ih je valjda ok jesti jer ne vrište dok ih režeš. "uzvišeni" vegetarijanci,koje li gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare